Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry

11.07.2019 - Vierailu Suomen Moottoripyörämuseoon ja Ace Corneriin Lahteen 15.8.

Vierailu Suomen Moottoripyörämuseoon ja Ace Corneriin Lahteen 15.8.


HATY järjestää vierailun Lahteen Suomen Moottoripyörämuseoon ja Ace Corneriin. Päivä alkaa kokoontumisella AEL:n parkkipaikalle, josta lähdetään yhdessä letkassa moottoripyörillä ja harrasteajoneuvoilla Lahteen. Museossa opastetun kierroksen vetäjänä toimii museon perustaja, moottoripyöräilylegenda, pitkän linjan yrittäjä ja lyömätön tarinankertoja Riku Routo.


Tapahtuma on avoin kaikkien SATL jäsenyhdistysten jäsenille. Paikkoja on rajoitetusti.


Aika ja paikka

Torstai 15.8.2019


AEL:n parkkipaikka

Rakennus 1:n edessä oleva parkkialue

Jälsitie 6, 00410 Helsinki


Suomen Moottoripyörämuseo

Veistämönkatu 1, 15140 Lahti

 

Ohjelma

14.30 Kokoontuminen AEL parkkipaikalla

15.00 Siirtyminen mutkatietä letkassa Lahteen

17:00 Kahvit ja suolaset

17.30 Moottoripyörämuseoon tutustuminen

19.30 Paluumatkalle


Ilmoittautuminen

Hinta: 15e per henkilö, sisältää museokierroksen ja kahvit.

Linkki: https://forms.gle/tSk7muQejYVi2biQ7

 

07.05.2019 - HATY Cruising 7.6.2019

Suuren suosion saavuttanut HATY Cruising järjestetään jälleen kesäkuun ensimmäisenä perjantaina AEL:n parkkipaikalla!

Paikalle voi saapua klo 16:00 alkaen harrasteautoilla, -moottoripyörillä tai muilla harrastemenopeleillä tai vaihtoehtoisesti vain tulla katselemaan muiden laitteita ja tapaamaan tuttuja. 

Ilmoittautuminen on vapaaehtoista, mutta toivottavaa. Ilmoittautuminen osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegOD3QAaTUvN_gbFtUUYNJYY6AIAwBjaTWAqZfOy3XJjRqrw/viewform?usp=sf_link 

Tapahtumasta ehtii vielä mainiosti Stadin Cruisingiin tai FHRA Cruising Pre-partyyn Malmin lentokentälle. Saapuminen ja lähteminen jokaisen omien aikataulujen mukaan.

 

Kaikkien SATL paikallisyhdistysten jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

HATY hallitus toivottaa teidät tervetulleeksi Cruisingiin! 

08.04.2019 - Yritysvierailu: Tekniikan Maailman autolaboratorio 9.5.2019

Paikat vierailulle täyttyivät tunnissa ja suuren kysynnän vuoksi pyritään syksyllä järjestämään uusi vierailu ilmoittautuneille, jotka eivät mahtuneet mukaan tälle vierailulle. Seuraavan vierailun tarkasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä. TM auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

 

Kevätkauden HATY yritysvierailun kohteena on Tekniikan Maailman autotoimituksen Pasilan autolaboratorio. 


Turvavyöjutullaan vuoden 2018 journalistipalkinnon saanut Otavamedia Oy:n perinteikäs TM on uudistanut verkkopalvelunsa. Uusiksi menivät niin ilmestymisrytmi, arkisto kuin ulkoasukin. Niin uusi kuin vanhakin tieto on nyt entistä helpommin saatavilla. Luotettava itse tuotettu tieto kuitenkin pysyy kaiken ytimessä.


Nykyisessä kehitystilanteessa sekä informaatiotulvassa - ja edellä mainituin perustein -valikoitui TM:n autolaboratorio kevätkauden tutustumiskohteeksemme. Kiitämme TM:n autotoimitusta tästä HATY:n jäsenille tarjoutuneesta mahdollisuudesta. Isäntinämme ovat TM tuottajat Velimatti Honkanen ja Aimo Niemi sekä toimituspäällikkö Harri Domonyi.


Tilaisuus alkaa torstaina 9.5. klo 15:00 ja kestää noin kaksi tuntia. Osoite Esterinportti 1, 00240 Helsinki.


Mukaan mahtuu 30 HATY:n jäsentä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset martti.holmikari@gmail.com/ 0400 579459 - hyväksytty ilmoittautuminen pyritään vahvistamaan viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä). 


Kohteliain Terveisin

Helsingin Autoteknillinen Yhdistys

 

30.03.2019 - Talkooapua tarvitaan: SAHK:n 60. juhlavuoden Retkeilyajo 2019 tarvitsee apua ajojärjestelyihin

Suomen ajoneuvohistoriallisen keskusliitto ry:n (SAHK) 60. juhlavuosiajo ajetaan la 15.06.2019 ja järjestelyvastuussa on Helsingin seudun automobiilihistoriallinen Klubi ry eli HAK ry. Tapahtumaan odotetaan noin 200 museoajoneuvoikäistä kulkuneuvoa. SATL:n alueelliset yhdistykset ovat vuosien varrella antaneet talkooapuaan eri puolilla Suomea järjestetyille SAHK:in Retkeilyajoille, joten nyt on HATY:n mahdollisuus auttaa hienon tapahtuman toteuttamisessa. 

 

HAK tarvitsee apua ensisijaisesti rastipaikkojen ja Backaksen tapahtumakeskuksen alueella tapahtuvaan liikenteenohjaukseen, joka on tärkeä osa tapahtuman hyvää fiilistä. Talkooväelle tarjotaan aamiainen ja lounas. Samalla pääsee auttamaan hyvää asiaa ja seuraamaan aitiopaikalta hienoa tapahtumaa.

 

Kiinnostuneet ja innostuneet voivat ilmoittautua osoitteessa https://forms.gle/B21SxVVnaKMA5Y3g9 tai sihteerillemme Jalmari Matilaiselle jalmari.matilainen@aalto.fi.

25.03.2019 - HATY:n ja SATL:n tapahtumat 2019

Listaus tulevista HATY:n tapahtumista. Tietoja tarkennetaan tapahtumien lähestyessä. Kutsut ja erilliset tiedotteet pyritään lähettämään kuukautta ennen jokaista tapahtumaa. Kalentereihin kannattaa toki laittaa merkinnät jo nyt!

 

  • 9.5. iltapäivällä vierailu Tekniikan Maailman toimitukseen
  • 7.6. HATY cruising, AEL pihalla
  • 15.6. Suomen Ajoneuvohistoriallinen Keskusliitto ry 60. juhlavuosiajo. Talkooapua HATY:n jäseniltä kaivataan.
  • 15.8. MP-ryhmäajo Suomen Moottoripyörämuseolle Lahteen
  • Syyskuussa Autokeskus Konala autotalovierailu
  • 28.9-3.10. SATL kesäpäivät - Matka Saksaan
  • 5.11. Perinneilta
  • 20.11. SATL Automotive Aftersales Summit - Helsingin Messukeskus
  • 13.-14.12. SATL Pikkujouluristeily

 

<< Edelliset   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8